به گزارش ميراث آريا(chtn) بحث ساماندهي متکدي‌ها از موضوعات باسابقه است که زمان زيادي است متولي خاصي را مي‌طلبد. اين متولي وظيفه دارد به صورت بنيادين وجود آنها را ريشه‌يابي کرده و ضمن جمع‌آوري اين قشر به ساماندهي آنها بپردازد.

هر روز آمار و ارقامي اعلام مي‌شود مبني بر ساماندهي متکديان که عليرغم وجود اين آمار همچنان چهره شهر از وجود آنها پاک نمي‌شود.

اين بخش از آسيب‌هاي اجتماعي از مشکلات اساسي شهر است که تاکنون راه حل مناسبي براي آن يافت نشده است. هر روزه قوانين و مقررات جديدي در اين خصوص تصويب مي‌شود که متأسفانه پاسخگو نيست و همچنان شاهد حضور اين افراد در سطح شهر هستيم.

نهادهاي متعددي مسئوليت اين کار را پذيرفته‌اند اما شايد يکي از دلايل ناموفق بودن در ساماندهي متکديان تعدد متوليان است. تعدد متولي موجب شده تا هر يک افتخارات را به خود منصوب کرده و در صورت کوتاهي آن را به گردن ديگري انداخته و مسئوليت آن را نپذيرند.

از جمله اين نهادها مي‌توان به شهرداري تهران اشاره کرد که مدعي است در اين امر تواناست و چنانچه مسئوليت اين کار به طور کلي به آنها واگذار شود از عهده کار برخواهد آمد.

متوليان در بخش شهرداري معتقدند که توان و دغدغه حل بسياري از معضلات شهري را داشته و وجود برخي ناهماهنگي‌ها با ساير نهادهاي مرتبط مانع از انجام اقدامات بهتري در اين زمينه است.

مسئولان مدعي هستند هر نوع فعاليت مثبتي در اين زمينه انجام شده از سوي شهرداري بوده و ارگانهاي مربوطه مسئوليت خود را به درستي انجام نمي‌دهند. اما در عمل با ارائه امار و ارقام تاکنون تنها به جمع آوري و ساماندهي اکتفا کرده‌اند.

شايد اين بخشي از کار باشد اما آنچه واضح است تمام کار نيست چراکه اگر اين گونه فعاليت‌ها مفيد بود با توجه به آمار بالايي که شهرداري در رسانه‌ها منتشر مي‌کند نبايد اين روزها متکدي در معابر به چشم ‌مي‌خورد و يا حداقل به اين ميزان و گستردگي نبود.

زماني‌که با توجه به اين آمار و ارقام در بخش‌هايي از شهر متکديان حتي به وفور يافت مي‌شوند نشان‌دهنده اين است که يا طرح‌ها در اين زمينه موفق نبوده و يا درست اجرا نشده است. حتي در برخي موارد کوتاهي مجريان را نشان مي‌دهد./120

انتهای پیام/

کد خبر 1387100128